shepherd

INDIVIDUELE WANDELINGEN | ELK TYPE HOND | REGIO GORINCHEM

mijn Werkgebied

Het werkgebied van Shepherd Hondenuitlaatservice is de regio Gorinchem. De grenzen van dit gebied worden aangegeven door onder andere de plaatsen Hardinxveld-Giessendam, Giessenburg, Hoornaar, Arkel, Heukelum en Vuren.

Voor adressen buiten Gorinchem worden er reiskosten gerekend. Uitzonderingen hierop zijn Vuren, Dalem en Spijk.

WANDELplekken

Gorinchem (en omgeving) heeft prachtige plekjes waar je tijdens het uitlaten van de hond heerlijk van kan genieten. Mijn favoriete uitlaatplekken in Gorinchem zijn onder andere de vestingwallen in Gorinchem, de groene strook langs het water tussen 'GJS' en 'Groote Wiel', maar natuurlijk ook het losloopgebied bij 'Waterpark Mollenburg'. Maar ik ben ook geen onbekende in plaatsen buiten Gorinchem, zoals Heukelum, wat een mooie wandelplek heeft bij het kasteel en natuurlijk de Appeldijk. Giessenburg heeft een heerlijk rustig stukje achter 'De Doetsekom', of lekker langs de Merwede in Hardinxveld-Giessendam.

Als u niet uit Gorinchem komt, dan kan het zijn dat ik (nog) niet heel bekend ben met alle leuke wandelroutes en uitrengebieden voor uw hond in uw woonplaats. Daarom maak ik na het kennismakingsgesprek graag een 2e afspraak om een 'proefwandeling' met u en de hond te maken. Tevens raadpleeg ik altijd eerst de website van uw gemeente voor een overzicht van de uitrengebieden.

Hoe dan ook, we vinden altijd wel een leuke wandelplek bij u in de omgeving!